Motociclist ucis într-un accident produs de un tânăr fără permis

HomeActualitate

Motociclist ucis într-un accident produs de un tânăr fără permis

Un tânăr și-a pierdut viața din cauza unui șofer care, din neatenție și pentru că nici nu avea permis de conducere, l-a lovit mortal. Totul s-a petrecut duminică, 4 octombrie, în jurul orei 16.50, pe DJ 207 K.

Conform polițiștilor, un tânăr de 25 de ani, din Doljești, se afla la volanul unui autoturism, oprit în afara părții carosabile, pe raza localității Buruienești. Acesta a pătruns pe partea carosabilă cu intenția de a efectua manevra de întoarcere, fără a acorda prioritate de trecere unei motociclete condusă de un tânăr de 24 de ani, din Buruienești, care se deplasa către Doljești, cu care a intrat în coliziune. ”Din impact, motociclistul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod, și ulterior cu un stâlp de iluminat public. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a constatat decesul conducătorului motocicletei”, se arată în comunicatul IPJ Neamț.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul de 25 de ani, nu deține permis de conducere iar autoturismul condus de acesta nu era înmatriculat. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comentarii

WORDPRESS: 0