Prima paginăAdvertorial

Motive de bucurie la Cersanit în prag de sărbătoare!

Motive de bucurie la Cersanit în prag de sărbătoare!

Dimensiune text

 

Odată cu sosirea Sfintei Sărbători a Învierii Domnului, compania Cersanit România a făcut o surpriză plăcută tuturor angajaților săi, oferindu-le tichete cadou în valoare de 200 de lei. Însă nu se oprește aici! Un alt motiv de bucurie pentru angajații noștri îl constituie majorările salariale operate începând cu data de 1 aprilie 2017, suplimentare măririlor salariale datorate creșterii salariului minim pe economie începând cu 1 februarie 2017, la 1.450 de lei.

Anul 2016 a avut același progres din punct de vedere al măririlor salariale de care au beneficiat angajații companiei, și anume faptul că, după majorarea salariului minim pe economie din mai anul trecut, la fel compania a decis aplicarea unor majorări salariale suplimentare acesteia, începând cu luna august 2016. Scopul pe termen lung pe care compania îl urmărește prin aceste acțiuni este consolidarea poziției de angajator de top și fidelizarea angajaților.

Merită reamintite aici și beneficiile lunare sau periodice de care salariații Cersanit se pot bucura, și anume tichete de masă, decontarea transportului sau transport gratuit pentru angajații romașcani, plata sporului de noapte și a celui de tură, bonus de performanță de 10-30%, proiecte interne de recompensare a ideilor de îmbunătățire a proceselor de producție sau recomandările angajaților, sau proiecte precum campionatul intern de fotbal, Ziua Porților Deschise. După cum știți din articolele noastre anterioare, periodic conducerea companiei acordă salariaților produse gratuite fără valoare comercială, sau posibilitatea achiziționării o dată pe an a produselor grupului, cu un discount de 30% în limita a 5.000 de lei.

În fabrica din Roman se produc o parte din portofoliul grupului de obiecte sanitare și, desigur, produsele cu tradiție – teracota pentru sobe.  Vizitați www.cersanit.ro sau www.rovese.com pentru mai multe detalii, sau sediul companiei din Aleea Plopilor, nr.10, Roman, județul Neamț. De curând ne puteți urmări pe pagina noastră de Facebook!

Accesați https://www.facebook.com/recrutareCersanitsiRoveseRomania/ pentru a afla mai multe informații despre compania noastră, proiectele desfășurate sau pozițiile vacante din diverse departamente, precum Inginer Automatist, Inginer Tehnolog, Responsabil Reclamații, Team Leader, Operatori producție.

În încheiere, conducerea companiei Cersanit România transmite tuturor angajaților și colaboratorilor săi Sărbători luminate și gânduri senine!

 

 

Comunicat de presă al Cersanit România

COMENTARII

WORDPRESS: 0