HomeActualitateRoman

Moş Crăciun a adus bucurie în zece familii

În perioada Crăciunului, la Maternitatea Spitalului Municipal de Urgenţă Roman au fost aduşi pe lume zece copii, dintre care cinci fetiţe şi cinci băieţei. Majoritatea s-au născut la termen, însă au fost şi trei bebeluşi care s-au grăbit să vină pe lume înainte de data estimată a naşterii.

„În perioada 24 – 27 decembrie, la secţia Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Roman s-au născut zece copii. Mai exact, în ajun de Crăciun, pe 24, s-au născut la termen două fetiţe, iar un băieţel s-a născut prematur; alte două fetiţe s-au născut în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie, dintre care una prematur; un băieţel a venit pe lume pe 26 decembrie şi trei băieţi, dintre care unul înainte de termen, şi o fetiţă s-au născut pe 27 decembrie”, a declarat medicul radiolog Oana Onu, directorul medical al Spitalului Municipal Roman.

Toţi bebeluşii sunt internaţi acum la secţia Neonatologie, împreună cu mamele lor, care aşteaptă cu nerăbdare să se întoarcă acasă, la familiile lor, pentru a se bucura împreună de venirea pe lume a copiilor.

Comentarii

WORDPRESS: 0