Prima paginăSocial

Modificare a tarifelor de salubritate, de la 1 august

Modificare a tarifelor de salubritate, de la 1 august

Dimensiune text

Din data de 1 august, tarifele de prestare a serviciului de salubritate pentru zona Roman se vor modifica, în baza Hotărârii nr. 17/27.07.2021 (Anexa nr.2) a AGA ADI ECONEAMȚ – Zona 2, informează ROSSAL SRL Roman.

Astfel, pentru mediul rural, tariful de colectare, fără TVA, va fi, de la 1 august, pentru gunoiul reciclabil, de 703,91 lei/tonă (2,23 lei/persoană/lună) pentru colectare la platformă și de 975,80 lei/tonă (3,10 lei/persoană/lună) pentru colectare la poartă. Tot pentru mediul rural, tariful de colectare pentru gunoiul rezidual va fi de 445,47 lei/tonă (8,01 lei/persoană/lună) pentru colectare la platformă și de 545,28 lei/tonă (9,80 lei/persoană/lună) pentru colectare la poartă.

Pentru mediul rural, tariful total (fără TVA), gunoi reciclabil plus gunoi rezidual, va fi, de la 1 august, de 10,24 lei/persoană/lună pentru colectare la platformă și de 12,90 lei/persoană/lună pentru colectare la poartă.

Pentru mediul urban, de la 1 august, tariful de colectare (fără TVA) pentru gunoiul reciclabil va fi de 703,91 lei/tonă (2,46 lei/persoană/lună) pentru colectare la platformă sau la poartă, în timp ce pentru gunoiul rezidual va fi de 445,47 lei/tonă (8,83 lei/persoană/lună) pentru colectare la platformă sau la poartă.

Citește și:   Peste 200 de voluntari participă sâmbătă la Roman la „Ziua de Curățenie Națională”

Pentru mediul urban, tariful total (fără TVA), gunoi reciclabil plus gunoi rezidual, va fi, de la 1 august, de 11,29 lei/persoană/lună, pentru colectare la platformă sau la poartă.

„Precizăm că aceste tarife se vor aplica pentru Municipiul Roman și comunele Bahna, Bîra, Boghicea, Botești, Bozieni, Cordun, Doljești, Dulcești, Gherăești, Gâdinți, Horia, Icușești, Ion Creangă, Moldoveni, Oniceni, Pâncești, Poienari, Sagna, Săbăoani, Secuieni, Stănița, Tămășeni, Trifești, Valea Ursului și Văleni. Așteptăm utilizatorii, până la finele lunii august, să se prezinte la sediul nostru din Roman, str. B. Dragoș, nr. 119, în vederea încheierii actului adițional la contractul de prestare a serviciului, după această dată modificarea considerându-se acceptată tacit. Vă mulțumim!”, precizează reprezentanții ROSSAL SRL Roman.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0