Mocănița din Parc e defectă, dar avem tiroliană și carturi

Mocănița din Parc e defectă, dar avem tiroliană și carturi

Dimensiune text

 

lacul parcul municipalAutoritățile locale se concentrează pe lucrările pentru redeschiderea sezonului de distracție și relaxare în Parcul Municipal. S-au efectuat mai multe lucrări de reparații și igienizare. O veste proastă este aceea că Mocănița este, deocamdată, defectă.

Până acum, s-au montat în Parc coşuri de gunoi metalice, s-a terminat gardul de împrejmuire a lacului, s-a vopsit suprafaţa gardului metalic din jurul parcului, s-au plantat flori în vasele ornamentale şi în alveole și s-a lăcuit împrejmuirea lacului de agrement.

“S-au confecționat şi montat cuştile pentru păsări pe Insula Planeta Verde. S-a montat plasa de poliamidă la terenul de minifotbal. S-au vopsit totemurile de la intrările în parc, precum și pilonii pentru delimitarea accesului. Suntem în plină desfăşurare a lucrărilor pentru a putea da în uz cât de repede şi această importantă zonă a municipiului Roman”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

Acesta a precizat faptul că trenulețul Mocănița este defect, așteptându-se o piesă care trebuie comandată în Austria. Până când Mocănița, adusă de un investitor privat din Câmpulung, să devină funcțională, cei mici vor avea la dispoziției, tot din partea firmelor private, o tiroliană și o bază pentru carturi.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0