Minori din Secuieni, reținuți de Poliție după ce au tâlhărit un bătrân din sat

HomeActualitate

Minori din Secuieni, reținuți de Poliție după ce au tâlhărit un bătrân din sat

 

 

Miercuri, 25 aprilie, în urma investigațiilor și cercetărilor efectuate, polițiștii Secției de Politie Rurală Români au identificat două persoane bănuite de tâlhărie. Astfel, doi tineri, de 16, respectiv 14 ani, din Secuieni, sunt bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie comisă în noaptea de 24 spre 25 aprilie, asupra unui bărbat de 79 de ani, din Secuieni.

Conform IPJ Neamț, marți, 24 aprilie, ora 17.00, tânărul de 16 ani ar fi profitat de faptul că persoana vătămată se afla în spatele locuinței și a pătruns fără drept în casa acesteia, de unde ar fi sustras dintr-o cutie metalică suma de 600 lei. De asemenea, după o înțelegere prealabilă, în noaptea de 24 spre 25 aprilie, în jurul orei 00.30, s-au deplasat la aceeași victimă, unde tânărul de 14 ani ar fi bătut la ușa de la intrare și, după ce bătrânul a deschis, au pătruns amândoi în locuință.

„Tânărul de 16 ani ar fi solicitat persoanei vătămate să verifice cutia metalica în care își ținea banii, iar în momentul în care aceasta a scos cutia de sub pat, ar fi lovit-o cu pumnul în zona feței și a sustras suma de 350 lei. Polițiștii au reușit recuperarea sumei de 250 lei care a fost predată persoanei vătămate. Cei doi tineri au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de arestare preventivă. Aceștia au fost introduși în arestul IPJ Neamț”, informează un comunicat al Poliției Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0