Prima paginăActualitateRoman

MINORI ROMAŞCANI, ÎN AREST PENTRU TÂLHĂRIE

MINORI ROMAŞCANI, ÎN AREST PENTRU TÂLHĂRIE

Dimensiune text

 

inchisoare arest puscarieȘase minori, dintre care trei cu vârste de 14 ani, doi în vârstă de 13 ani şi unul de 12 ani, sunt cercetaţi după ce, în toamna anului trecut, au intrat peste o bătrână în casă, femeia i-a auzit şi copiii au bătut-o, după care au fugit. Trei dintre micii tâlhari sunt arestaţi preventiv încă din septembrie anul trecut, mai ales că femeia nu este singura victimă a lor.

Cei şase băieţi, cu vârste de 12, 13 şi 14 ani, au dat buzna peste bătrână în noaptea de 27 spre 28 august 2015. Femeia s-a trezit şi i-a surprins scotocind, băieţii s-au speriat şi au luat-o la bătaie, apoi au fugit. Aceştia nu au apucat să fure nimic, dar au agresat-o pe femeie, care a ajuns la Spital, fiind internată pentru tratarea rănilor atât la Roman, cât şi la Iaşi. În câteva zile după săvârşirea faptei, poliţiştii i-au găsit pe minorii tâlhari.

În urma audierilor, cei trei minori de 14 ani – Diantus G., Antonio Ion C. şi Gabriel Cătălin A. – au fost reţinuţi pentru tentativă de tâlhărie calificată. Tâlharii au contestat întâi măsura arestării la Tribunalul Neamţ, iar în octombrie anul trecut magistraţii nu le-au dat dreptate şi au rămas în arest.

Săptămâna trecută, la Curtea de Apel Bacău s-a judecat ultima cale a acestora de atac la decizia de a rămâne arestaţi: „Respinge ca nefondat apelul declarat de inculpaţii Diantus G., Gabriel Cătălin A. şi Antonio Ion C. şi obligă apelanţii la plata sumei de 300 lei fiecare, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă”.

În acest caz, şase persoane şi o societate sunt părţi vătămate în proces.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • birlic 5 ani

    IN FIECARE ZI TREC PE LANGA INFRACTORI MINORI SI…..”NEMINORI” ! SE CUNOSC DE LA „O…..POSTA” CU CE SE OCUPA !!! NUMAI POLITISTII ROMASCANI SE FAC CA NU-I CUNOSC !!! DA – ACESTA-I ADEVARUL !!! MA OFER SA-I PRIND EU PE HOTI ,DAR, TOT EU SA INCASEZ SALARIUL LOR !!!