Minoră din Roman dată dispărută, căutată de polițiști

HomeActualitate

Minoră din Roman dată dispărută, căutată de polițiști

UPDATE: Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost informați marți, 9 noiembrie, cu privire la faptul că minora de 13 ani, care, la data de 8 noiembrie, a părăsit în mod voluntar centrul unde era instituționalizată, a revenit. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ: Luni, 8 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 8 noiembrie, Ionela Alessia Oprea, în vârstă de 13 ani, a părăsit în mod voluntar centrul din Roman unde era instituționalizată și nu a mai revenit până în prezent, informează IPJ Neamț.

Semnalmente: înălţime – 1,60 metri, greutate – 55 de kilograme, păr negru, mediu, ochi căprui. La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare roz, pantaloni tip jeans negri, fiind încălțată cu adidași de culoare albă.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acesteia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Foto: IPJ Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0