Prima paginăActualitate

Minoră din Roman dată dispărută, căutată de polițiști

Minoră din Roman dată dispărută, căutată de polițiști

Dimensiune text

UPDATE Miercuri, 17 februarie: Minora de 15 ani, dispărută la data de 14 februarie, a fost găsită de polițiști.

Conform IPJ Neamț, marți, 16 februarie, în baza activităților de căutare desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman, a fost depistată minora de 15 de ani, în localitatea Bahna, care la data de 14 februarie, a părăsit voluntar Complexul de Servicii «Familia Mea» din Roman. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției aceasta s-a aflat la o rudă pe raza localității Bahna și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ, Luni, 15 februarie :: Duminică, 14 februarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că  minora Sorina Maria Lupu, de 15 ani, a plecat în mod voluntar din Complexul de Servicii „Familia Mea” din Roman, unde aceasta era instituţionalizată și nu a mai revenit, informează IPJ Neamț.

Semnalmente: înălţime – 1,48 m, greutate – 55 kilograme,  ochi negri, păr lung șaten, ondulat.

„La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu o haină de culoare grena, cu guler și cu glugă îmblănită, bluză de culoare neagră, pantaloni tip jeans albaștri, fiind încălțată cu teniși negri. Polițiștii au stabilit faptul că minora părăsește în mod frecvent Complexul de Servicii «Familia Mea» din Roman, fără acordul personalului de supraveghere. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Foto:  IPJ Neamț

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0