Minoră din Roman dată dispărută, căutată de polițiști

HomeActualitate

Minoră din Roman dată dispărută, căutată de polițiști

 

UPDATE Vineri, 16 octombrie: Minora de 12 ani, dispărută la data de 14 octombrie a.c., a revenit la domiciliu, informează IPJ Neamț. Astfel, la data de 15 octombrie, la sediul Poliției municipiului Roman s-a prezentat minora de 12 ani, împreună cu mama sa, o femeie de 44 de ani, din Roman. Din primele verificări a reieșit că plecarea minorei a fost voluntară, iar pe perioada dispariției aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

ȘTIRE INIȚIALĂ Joi, 15 octombrie: Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați joi, 15 octombrie, de către o femeie de 44 de ani, din Roman, despre faptul că, la data de 14 octombrie, fiica sa, Andreea Iosub, de 12 de ani, nu a mai revenit la domiciliu după finalizarea cursurilor, informează IPJ Neamț.

Semnalmente: înălţime – 1,69 m, greutate – 50 de kilograme, ochi căprui, păr șaten închis, tuns scurt.

„La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac bleumarin, pantaloni albaștri, fiind încălțată cu adidași albi. Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman şi în localitățile limitrofe, în vederea depistării acesteia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

Comentarii

WORDPRESS: 0