Minoră de 9 ani din Roman dată dispărută, căutată de polițiști

HomeActualitate

Minoră de 9 ani din Roman dată dispărută, căutată de polițiști

Miercuri, 22 decembrie, în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie de 32 de ani, din Roman, cu privire la faptul că, la data de 21 decembrie, în jurul orei 13.00, fiica sa, Sara Cozet Necșanu, în vârstă de nouă ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent, informează IPJ Neamț. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Roman continuă activitățile de căutare în vederea depistării minorei.

Semnalmente: înălţime – 1,35 metri, greutate – 35 de kilograme, ochi căprui, păr brunet, tuns scurt. La momentul dispariției, minora era îmbrăcată cu o geacă vișinie cu glugă, colanți de culoare deschisă, fiind încălțată cu ghete negre, iar pe cap purta o căciulă neagră.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de minoră, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acesteia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Foto: IPJ Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0