Minoră dată dispărută, căutată de polițiști

HomeActualitate

Minoră dată dispărută, căutată de polițiști

Marți, 5 aprilie, în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 31 martie, în jurul orei 12.00, minora Sorina Marina Lupu, în vârstă de 16 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul mătușii sale și nu a mai revenit până în prezent, informează IPJ Neamț.

Din verificările efectuate a reieșit că minora a cauză a fost învoită de Complexul de Servicii „Familia Mea” din municipiul Roman, pentru a se deplasa la domiciliul mătușii sale din localitatea Bahna, de unde, ulterior, a plecat. Semnalmente: înălțime – 1,48 metri, greutate – 55 de kilograme, păr șaten, ochi negri. La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o geacă albastră, pantaloni negri, fiind încălțată cu ghete negre.

„Polițiștii au efectuat verificări pe localității Bahna și a municipiului Roman, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării persoanei în cauză. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0