Minor din Roman trimis la reeducare, după ce a furat mai multe telefoane

HomeActualitate

Minor din Roman trimis la reeducare, după ce a furat mai multe telefoane

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un minor față de care Judecătoria Roman a dispus măsura internării într-un centru educativ pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Conform IPJ Neamț, joi, 3 decembrie, în baza activităților specifice desfășurate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un minor de 17 de ani, din Roman, față de care Judecătoria Roman a dispus măsura internării într-un centru educativ pentru doi ani și șase luni, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

„În fapt, în noaptea de 29 spre 30 decembrie 2017, cel în cauză, împreună cu o altă persoană, a pătruns în sediul unei societăți comerciale, de unde a sustras două telefoane mobile, creând un prejudiciu estimat la 1.456 de lei. De asemenea, în noaptea de 1 spre 2 ianuarie 2018, prin forțarea ușii de acces, ce doi au pătruns în sediul aceleiași societăți comerciale, de unde au sustras opt telefoane mobile, fiind creat un prejudiciu de 5.387 de lei”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Polițiștii l-au condus la Centrul Educativ Târgu-Ocna din Bacău, în vederea executării pedepsei.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0