Minor din Roman dat dispărut, căutat de polițiști

HomeActualitate

Minor din Roman dat dispărut, căutat de polițiști

Luni, 11 iulie, în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie de 31 de ani, din Roman, cu privire la faptul că, la data de 10 mai, nepotul său, Teodor Neculai-Alexandru în vârstă de 14 de ani, a părăsit în mod voluntar imobilul său și nu a mai revenit până în prezent, informează IPJ Neamț.

Semnalmente: înălţime – 1,55 metri, greutate – 45 de kilograme, fără păr, ten alb, ochi verzi, fără semne particulare. La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare albastru cu pete maro, un hanorac cu glugă de culoare negru, pantaloni din trening albaștrii, fiind încălţat cu pantofi sport de culoare maro ce aveau inscripționată litera N, iar pe cap purta o şapcă neagră. Minorul a mai dispărut de la domiciliu în trecut.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și a localităților limitrofe, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0