Prima paginăActualitate

Minor din Roman dat dispărut, căutat de polițiști

Minor din Roman dat dispărut, căutat de polițiști

Dimensiune text

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizaţi mari, 11 mai, cu privire la faptul că minorul Vlăduţ Ionuţ Mereuţă, în vârstă de 17 ani, din Roman, a părăsit voluntar Centrul de asistenţă socială în care se afla şi nu a mai revenit, informează IPJ Neamț. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Roman continuă activitățile de căutare în vederea depistării minorului.

Semnalmente: înălţime 1,65 metri, greutate – 66 de kilograme, părul brunet, tuns scurt, ochi căprui. Nu se cunosc detalii referitoare la obiectele de îmbrăcăminte pe care acesta le purta la momentul dispariției.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Minorul a mai fost dat dispărut la finalul lunii aprilie, fiind depistat pe raza municipiului Roman două zile mai târziu.

 

Foto: IPJ Neamț

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0