Prima paginăActualitate

Minor din Roman dat dispărut, căutat de polițiști

Minor din Roman dat dispărut, căutat de polițiști

Dimensiune text

UPDATE Vineri, 30 aprilie: Minorul de 17 ani, dispărut la data de 28 aprilie, a fost găsit de polițiști, a anunțat IPJ Neamț.

La data de 29 aprilie, în urma activităților de căutare desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman, a fost depistat minorul de 17 ani, dispărut la data de 28 aprilie 2021, pe o stradă din Roman. Din primele verificări a reieșit că, pe perioada dispariției, minorul s-a aflat pe raza municipiului Roman și nu a fost victima vreunei infracțiuni. Acesta a fost încredințat reprezentanților Complexului de Servicii ”Familia Mea”.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Miercuri, 28 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Roman au fost sesizaţi cu privire la faptul că minorul Vlăduţ Ionuţ Mereuţă, în vârstă de 17 ani, din Roman, a părăsit voluntar Centrul de asistenţă socială în care se afla şi nu a mai revenit, informează IPJ Neamț. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Roman continuă activitățile de căutare în vederea depistării acestuia.

Semnalmente: înălţime 1,65 metri, greutate – 66 de kilograme, părul brunet, tuns scurt, ochi căprui. Nu se cunosc detalii referitoare la obiectele de îmbrăcăminte pe care acesta le purta la momentul dispariției.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0