Minor din Roman dat dispărut, căutat de polițiști

HomeActualitate

Minor din Roman dat dispărut, căutat de polițiști

 

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Roman caută un minor de 12 ani, care a părăsit voluntar Complexul de Servicii „Familia Mea” din Roman și nu a mai revenit.

Conform IPJ Neamț, joi, 12 martie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că minorul Ștefan Constantin Nuțu, de 12 ani, a părăsit voluntar Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman, unde acesta era instituţionalizat și nu a revenit. Semnalmente: înălţime – 1,50 m, greutate – 51 de kilograme, ochi albaștri, păr șaten deschis, tuns scurt. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu geacă neagră, pantaloni de trening de culoare verde, fiind încălţat cu adidaşi negri.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Minorul a mai părăsit în acest fel centrul, de două ori, în lunile octombrie și decembrie, anul trecut.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0