Ministerul Educației a anunțat lista auxiliarele didactice care au obținut acordul pentru utilizare

HomeSocial

Ministerul Educației a anunțat lista auxiliarele didactice care au obținut acordul pentru utilizare

 

Ministerul Educației Naționale a anunțat marți, 24 octombrie, lista auxiliarelor didactice care au obținut acordul pentru utilizare extinsă la clasă, anunță o informare a Ministerului.

„Lista conține 3.361 de titluri aferente instrumentelor didactice care pot fi utilizate pentru dezvoltarea competențelor elevilor în procesul instructiv-educativ. Acestea sunt elaborate de instituții, societăți științifice recunoscute la nivel național și internațional și/sau publicate de edituri de prestigiu național și internațional (ex.: Academia Română, Consiliul Britanic, Institutul Cervantes, Institutul Goethe, Editurile Oxford, Cambridge etc.). Documentul a fost validat de comisia constituită prin ordinul de ministru nr. 4.576/09.08.2017”, precizează reprezentanții Ministerului Educației Naționale.

Între titlurile avizate se află și Gazeta Matematică – seria A, seria B și Gazeta Matematică junior -, revistă editată de Societatea de Științe Matematice din România.

Alte 1.464 de titluri de auxiliare  didactice (227 pentru nivelul preșcolar, 790 pentru primar, 316 pentru gimnazial, 130 pentru liceal și 1 pentru postliceal) au intrat în procedură de aprobare/avizare, conform prevederilor  art. 11 din ordinul de ministru nr. 5.062/26.09.2017, mai precizează reprezentanții Ministerului.

Lista lista auxiliarelor didactice aprobate este disponibilă pe site-ul Centrului Național de Evaluare și Examinare, la acest link: http://rocnee.eu/sites/default/files/2017-10/Lista%20auxiliarelor%20didactice%20depuse%20in%20vederea%20obtinerii%20Acordului%20MEN%20pentru%20utilizare%20extinsa%20la%20clasa%20.pdf .

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • @ Pop(icu!). ,,Specialistii” lu’ peshte din CNEE nu s-au uitat nici macar la coperti (unde sunt trecuti autorii !) ci doar la numele editurii !!! PS Cum drequ’ poti evalua atatea auxiliare intr-o luna ??!! ( Poate pe…,,Luna” – ca acolo-i mai…(totul) !! PPS Bataia de joc continua, continua, con….