Prima paginăSocial

Miercuri, alimentarea cu gaze naturale va fi întreruptă pe mai multe străzi din Roman

Miercuri, alimentarea cu gaze naturale va fi întreruptă pe mai multe străzi din Roman

Dimensiune text

 

Miercuri, 28 iunie, alimentarea cu gaze naturale va fi sistată la consumatori de pe mai multe străzi din municipiul Roman.

În vederea efectuării unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale din Roman, E.ON – Delgaz Grid anunță că alimentarea cu gaze naturale va fi sistată, începând cu ora 8.00, pentru consumatori de pe străzile: N. Titulescu, Alexandru cel Bun, Griviţei, Traian, Victor Hugo, Sucedava, Decebal, Trandafirilor, Stejarilor, Roman Muşat, Bradului, Aprodu Arbore, Ion Ionescu de la Brad, Miron Costin, Mihail Jora, Vlad Ţepeş și Principatele Unite.

„Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16.00. Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)”, precizează comunicatul E.ON – Delgaz Grid.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0