Home

Micii atleți romașcani s-au obișnuit cu podiumul la zonale

Micii atleți din Roman au ieșit în evidență la etapa de zonă de la Bacău a campionatului național rezervat categoriei copii, C1, C2 și C3, adică sportivi născuți între 1999 și 2004.

 

 

Chiar dacă numai unul dintre ei a urcat pe prima treaptă a podiumului, și celelalte două trepte au fost ocupate de reprezentanții celor două grupări sportive romașcane, Clubul Atletic și LPS.

Cosmin Cîrlig, de la Clubul Atletic (CA), a cîștigat proba de aruncare a greutății la grupa C1, cu cea mai bună încercare de 11,13 metri, cu mai bine de 1,5 metri peste cea a ocupantului locului secund. Au fost aproape de a prinde locul I, dar s-au mulțumit cu al doilea: Mădălin Oprea – 50 metri și 200 metri (CA, C2), Matei Severin – 40 metri (CA, C3), Mădălin Botezatu – 600 m (CA), Teodora Toma – săritura în înălțime (LPS), ștafeta 4×200 metri formată din Mădălin Botezatu, Marius Tența, Andrei Mărieș, David Ciuraru. S-au clasat pe locul al treilea: Alexandra Calistru – 60 metri și 200 metri (CA), Andrei Mărieș – săritura în înălțime (CA), ștafeta 4×200 metri compusă din Bianca Cojocariu, Mădălina Ciurdea, Bianca Gabor, Alexandra Calistru.

La competiție au participat 351 de copii, din județe aparținînd regiunilor Moldova și Ardeal.

Comentarii

WORDPRESS: 0