Prima paginăEducatie

Meditații gratuite pentru BAC

Dimensiune text

Programul de pregătire a fost inițiat de preotul Dan Alexandru Antoce, de la Biserica „Precista Mare” din Roman, și se află în al doilea an de derulare.

 

 

La Biserica „Precista Mare” din Roman au început înscrierile pentru programul de meditații la disciplinele ce vor constitui probe de evaluare în cadrul examenului de bacalaureat. Rezultatele foarte bune obținute de elevii claselor a XII-a care au urmat meditații, anul trecut, în cadrul unui proiect inițiat și organizat de Parohia „Precista Mare”, au fost argumentele pentru care preotul Dan Alexandru Antoce a dorit să continue sprijinul acordat tinerilor din ultimul an de liceu. „Am fost mulțumiți de rezultatele obținute la examenul de bacalaureat de elevii care au participat la programul de meditații de anul trecut, precum și de implicarea cadrelor didactice în acest proiect. Și în acest an școlar, aceleași cadre didactice au răspuns cu promptitudine pentru sprijinirea tinerilor care nu-și permit să plătească ore de pregătire suplimentare„, a precizat preotul Dan Alexandru Antoce, parohul Bisericii „Precista Mare” din Roman.

Ca și anul trecut, meditațiile se vor desfășura într-un spațiu din cadrul complexului Precista Mare, după un orar care urmează a fi definitivat în perioada următoare. Din corpul profesoral vor face parte, printre alții, profesorii Mihaela Grapă (disciplina istorie, Colegiul Național „Roman-Vodă”), Magdalena Anechitei (disciplina limba și literatura română, Colegiul Național „Roman-Vodă”), Dan Zaharia (disciplina fizică, Liceul Tehnologic „Vasile Sav”), Constantin Ababei (disciplina matematică), dar și alte cadre didactice care vor fi cooptate în funcție de disciplinele pentru care vor opta elevii. Meditațiile se vor desfășura începând din 4 februarie, zilnic, după ora 16.00.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0