Prima paginăRomanSanatate

Medicul Mihaela Banu nu candidează la şefia spitalului

Dimensiune text

Postul de manager general al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman a fost scos la concurs, iar 18 august a fost ultima zi în care persoanele interesate au putut depune un dosar de înscriere.
Actualul manager interimar, medicul radiolog Mihaela Banu, nu s-a înscris la acest concurs, iar până marţi, la orele amiezii, niciun alt candidat nu s-a prezentat la înscriere. Dacă această situaţie se menţine, i se va prelungi mandatul de manager interimar medicului Mihaela Banu.

„Sunt interesată de acest post, însă mai sunt proceduri de definitivare a documentaţiei necesare la dosar. Dacă nu va fi alt candidat, voi rămâne manager interimar şi voi avea timp să mă mai gândesc şi, eventual, să mă pregătesc, până în momentul în care se va organiza din nou concurs”, a declarat medicul Mihaela Banu.

La dosarul de înscriere sunt necesare următoarele documente: cererea de înscriere; copia actului de identitate; copia legalizată a diplomei de licenţă sau echivalente; copia legalizată a documentelor care atestă absolvirea cursurilor de perfecţionare în management sau management sanitar ori copia legalizată a diplomei de masterat sau doctorat în management sanitar, economic sau administrativ, organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, potrivit legii; curriculum vitae; copii ale diplomelor de studii şi alte acte ce atestă efectuarea unor specializări, competenţe/atestate etc. în domeniul managementului sanitar; adeverinţă care atestă vechimea în posturi cu studii universitare de lungă durată sau copie de pe carnetul de muncă, certificată „în conformitate cu originalul” de către conducerea unităţii; cazierul judiciar; adeverinţă din care rezultă că este apt medical, fizic şi neuropsihic; declaraţia pe propria răspundere privind necolaborarea cu Securitatea înainte de anul 1989; copie legalizată a actelor (certificat de căsătorie etc.) prin care şi-a schimbat numele, după caz; proiectul de management realizat de candidat şi chitanţa de plată a taxei de participare la concurs.

Partajează articolul
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

COMENTARII

WORDPRESS: 1
 • mama omida 6 ani

  nu s’a inscris nimeni pentruca „spitalul” mai are mult pana sa fie spital,iar ca sa gestionezi o armata de doctori si asistenti flamanzi nu e tocmai usor…mai ales ca s’a restrictionat spaga!!