Medicul Maria Andrici, director al Spitalului Roman cu nota 9,50

HomeSanatate

Medicul Maria Andrici, director al Spitalului Roman cu nota 9,50

 

Medicul ortoped Maria Andrici a câștigat noul concurs pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Municipal de Urgență Roman, fiind singurul candidat care s-a înscris la concurs. Medicul Maria Andrici a deținut funcția de manager al Spitalului Municipal de Urgență Roman după concursul din anul 2016 și de două ori ca interimar, la finalul anului 2015 și din primăvara acestui an.

Luni, 9 septembrie, zi în care a avut loc susținerea proiectului de management în plenul comisiei de concurs, Spitalul Municipal de Urgență Roman a anunțat notele obținute de medicul Maria Andrici, aceasta fiind notată cu 9,50 atât la evaluarea proiectului de management (disponibil la acest link), cât și la evaluarea abilităților manageriale.

Comisia pentru concursul de manager al spitalului a fost formată din: consilierul local Bogdan Curcudel (președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Roman, președinte de comisie), medicul Adrian Valentin Cotârleț (manager al Spitalului Municipal de Urgență Moinești), medicul Oana Mihaela Secară (managerul Spitalului Municipal Onești) și consilierul local Iulia Havrici Tomșa (membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Roman).

În Comitetul director al spitalului, medicul Maria Andrici va face în continuare echipă cu medicul radiolog Oana Onu, directorul medical, economistul Leonard Achiriloaei, directorul financiar-contabil, și cu asistent principal Elena Chirilă, directorul de îngrijiri.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0