Medic nou la Laboratorul Spitalului Municipal de Urgență Roman

HomeSanatate

Medic nou la Laboratorul Spitalului Municipal de Urgență Roman

Începând cu data de 10 iulie, echipa de medici a Spitalului Municipal de Urgență Roman va fi completată cu un nou doctor, medic specialist în Medicina de Laborator.

Conducerea Spitalului a anunțat că de luni, 10 iulie, la Laboratului de Analize va lucra medicul Maria Magdalena Tronciu. ”Doctorul Tronciu Maria-Magdalena este născută în Roman. A absolvit Colegiul Național Roman Vodă, după care a continuat studiile la Universitatea de Medicină și Farmacie ”GR.T.POPA” Iași, Facultatea de Medicină Generală. Având o dublă specializare, medicină de familie și medicină de laborator, doamna doctor Tronciu are o experiență de aproape 10 ani și vine în spitalul nostru cu multe planuri de viitor. Alături de doamna doctor Căescu Liliana, medicul șef Laborator Analize Medicale și de restul colectivului din Laboratorul de Analize, doamna doctor Tronciu își dorește dezvoltarea Compartimentului Bacteriologie, prin diversificarea tipurilor de analize efectuate, precum și printr-un răspuns prompt la solicitările de pe secțiile spitalului, perfecționarea programului de monitorizare a infecțiilor asociate activității medicale și diversificarea analizelor de imunologie, ajungându-se ca pănă la sfârșitul anului să se poată determina în Laborator și markerii tumorali”, a declarat medicul Oana Onu, directorul medical al Spitalului Roman

Spitalul Municipal de Urgență Roman va organiza în perioada următoare concurs pentru ocuparea a 8 posturi vacante, dintre care un post de registrator medical debutant, șase posturi de asistent medical debutant și un  post de muncitor necalificat.

Comentarii

WORDPRESS: 0