Home

Medalii romaşcane la Amara, inclusiv locul I pe cluburi

Cinci medalii au obţinut sportivii din Roman, de la Clubul Atletic, la Campionatul Naţional de Lupte pe plajă, categoria copii, de la Amara, competiţie desfăşurată în perioada 26 – 28 iunie. Este vorba despre sportivi pregătiţi de antrenorul emerit Dumitru Artene.

lupte 02La grupa C2, copii în vârstă de 12 şi 13 ani, Andra Anghel a luat medalia de aur, la categoria 30 kilograme. La aceeaşi grupă de vârstă, Ana Enea a ocupat locul secund, la 35 kilograme. La fel a fost şi în cazul Alexandrei Diaconu, medaliată cu argint la categoria 40 kilograme.

Alte două medalii au fost obţinute şi la grupa superioară, C1, copii cu vârste de 14 şi 15 ani. Veronica Dorcu a fost medaliată cu argint la categoria 50 kilograme. Adelin Ștefan Artene, sportiv transferat la Clubul Sportiv Școlar Bacău, acolo unde este pregătit de antrenorul emerit Ioan Butucaru, s-a clasat pe locul al treilea, la categoria 60 kilograme.

Mai mult, Clubul Atletic Roman s-a clasat pe locul întâi între cluburi la grupa C2.

Următoarea competiţie la care vor participa luptătoarele din Roman va fi turneul final al Campionatului Naţional, cadeţi, care va avea loc la Constanţa, în perioada 10 – 12 iulie.

Comentarii

WORDPRESS: 0