Prima paginăSport

Medalii de argint și bronz pentru judoka din Roman

Dimensiune text

judo LPS Eduard Giosan 0104Eduard Giosan și Ana Maria Dascălu, de la Liceul cu Program Sportiv Roman, au urcat pe podium la ediția din acest an a Campionatului Național Școlar rezervat categoriei sub 18 ani, concurs care a avut loc la Miercurea Ciuc, la sfârșitul săptămânii trecute.

 

 

Eduard a luat medalia  de argint la categoria 81 kilograme, iar Ana Maria Dascălu s-a ales cu cea de bronz la categoria 70 de kilograme. Mugurel Hăisan n-a prins podiumul la categoria 50 kilograme, fiind nevoit să se mulțumească doar cu locul al cincilea.

Șapte judoka romașcani au obținut, după turneul zonal de la Focșani, dreptul de a concura în faza finală a CNȘ. George Nanu (90 kilograme) și Andrei Corduneanu (50 kilograme), clasați pe locul secund la faza zonală, au înșelat așteptările antrenorilor Cristi Budoșcă și Constantin Ciobanu. „Au fost rezultate sub posibilitățile celor doi. Ne bucurăm pentru medaliile obținute. Încercăm să ne pregătim cât mai bine și să avem drum bun la întoarcerea de la naționalele de la Deva, dar și cu rezultate pe măsura așteptărilor”, a spus antrenorul Budoșcă

La sfârșitul săptămânii viitoare, 13-14 aprilie, se va desfășura faza finală a campionatului național rezervat sportivilor cu vârstă până în 21 de ani. O săptămână mai târziu vor fi, tot la Deva, întrecerile pentru medalii la grupa sub 15 ani.

COMENTARII

WORDPRESS: 0