Prima paginăSport

Meciurile de handbal ale CSM Roman se vor putea vedea pe TVR

Meciurile de handbal ale CSM Roman se vor putea vedea pe TVR

Dimensiune text

 

CSM Roman lot 2016-2017Federația Română de Handbal a anunțat că, din luna septembrie, competițiile de handbal din România vor putea fi accesibile la televizor tuturor suporterilor. Astfel, meciurile naționalelor masculină și feminină desfășurate pe teritoriul României vor putea fi văzute, indiferent de competiție la Televiziunea Națională.

În premieră, și Campionatele Naționale de Handbal, Liga Zimbrilor și Liga Feminină, vor putea fi văzute de către toți românii. Pachetele de difuzare au fost achiziționate de către TVR și principalele televiziuni de sport din România, DigiSport și Dolce Sport, astfel: Opțiunea 1 se va aloca Digi TV+Dolce (masculin și feminin), Opțiunea 2 se va aloca TVR (masculin și feminin), Opțiunea 3 se va aloca Digi TV+Dolce (masculin si feminin), iar Opțiunea 4 se va aloca TVR (masculin și feminin). Pentru opțiunile rămase, TVR are prioritate de alegere. În cazul în care nici TVR și nici Digi TV+Dolce nu-și exprimă interesul pentru opțiunile rămase, FRH are posibilitatea de a cesiona aceste drepturi altor televiziuni locale interesate. Supercupa României va fi difuzată de Televiziunea Națională, iar Cupa României va fi difuzată de  Digi TV+Dolce.

„FRH a negociat acest acord cu gândul la suporterii români, care trebuie să aibă acces în totalitate la, poate, cea mai importantă competiție a sporturilor de echipă din România. De asemenea, rețeta financiară a fost îmbunătățită cu 33% față de sezonul trecut”, precizează un comunicat semnat de președinte FRH, Alexandru Dedu.

CSM Roman va disputa Supercupa României sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 17, împotriva campioanei CSM București. Primul meci de campionat pentru CSM Roman va avea loc sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 16, în deplasare la Unirea Slobozia, meci ce urmează a fi transmis în direct, de asemenea, de TVR.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0