Prima paginăSport

Meciul România – Luxemburg, din Cupa Davis, se va juca la Piatra Neamț

Meciul România – Luxemburg, din Cupa Davis, se va juca la Piatra Neamț

Dimensiune text

 

Marți, 12 decembrie, Federația Română de Tenis a anunțat că a fost stabilit orașul care va găzdui întâlnirea de Cupa Davis by BNP Paribas, dintre România și Luxemburg, din turul 1 al Grupei a II-a, zona Europa/Africa, din 3-4 februarie 2018.

„Astfel, după consultări cu componenții echipei României și după întâlniri cu autoritățile locale, care s-au arătat dornice să se implice alături de Federația Română de Tenis în organizarea acestui eveniment, s-a decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă din Piatra Neamț. Suprafața de joc va fi anunțată ulterior”, precizează un comunicat al Federației Române de Tenis.

În luna noiembrie, oficialii municipalității din Piatra Neamț au avut o întâlnire cu președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, și vicepreședintele acesteia, Răzvan Itu, analizându-se posibilitatea organizării la Sala Polivalentă din Piatra Neamț a etapei de Cupă Davis la tenis masculin România – Luxemburg. „Mă bucur că Federația Română de Tenis a fost de acord cu includerea orașului nostru în acest circuit. Dispunem de o bază sportivă modernă și vom putea asigura toate condițiile necesare organizării acestei etape de Cupă Davis”, a precizat primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • si ce treaba are ,,urechiatu” cu…meciu’ de tenis ??!!