Prima paginăSport

Meciul dintre Oțelul și HCM Roman a fost amînat

Dimensiune text

HCM Roman nu va mai juca sîmbătă, 28 ianuarie, meciul cu HC Oțelul Galați, din etapa a 12-a a Ligii Naționale feminine de handbal.

 

Din cauza ninsorii și viscolului, căile de acces, terestre, către Galați sînt blocate, astfel că echipa romașcană nu a mai făcut deplasarea, programată vineri.
Ne-am interesat asupra stării drumurilor, am aflat care este și, apoi, am luat legătura cu Federația Română de Handbal (FRH). Ca urmare, de comun acord cu clubul gălățean și cu acceptul FRH, meciul a fost amînat și va fi reprogramat într-o zi care urmează a fi stabilită. Am exclus și varianta amînării cu o zi a partidei, în cazul deblocării drumurilor către Galați, întrucît miercuri este programată următoarea etapă de campionat. În consecință, am revenit la antrenamente, două vineri și unul sîmbătă. Duminică va fi pauză, iar de luni vom intra în linie dreptă cu pregătirile meciului de miercuri cu SCM Craiova, de acasă„, a afirmat Dan Moisii, antrenorul secund al HCM Roman.

Din pricina acelorași condiții, alte două meciuri din etapa a 12-a au fost amînate: Dunărea Brăila – CSM Bacău și Universitatea Neptun Constanța – Oltchim Rîmnicu Vîlcea.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0