Prima paginăSport

Meciul de handbal CSM Roman – CSM Ploieşti nu se mai joacă

Meciul de handbal CSM Roman – CSM Ploieşti nu se mai joacă

Dimensiune text

 

ploiesti-03Luni, 19 septembrie, Federaţia Română de Handbal (FRH) a anunţat oficial clubul CSM Roman că meciul programat pentru luni, la ora 18.00, în cadrul etapei a doua a Ligii Naţionale feminine, nu se va mai disputa. Decizia vine după ce clubul din Ploieşti a notificat oficial FRH, în cursul zilei de luni, că nu se va prezenta la meciul de la Roman.

CSM Ploieşti se confruntă cu grave probleme financiare, jucătoarele solicitând Federaţiei dreptul de a părăsi echipa, din cauza restanţelor financiare. La ultimul meci al CSM Ploieşti, disputat sâmbătă, 17 septembrie, în cadrul Cupei EHF, echipa a avut pe foaia de joc doar şapte jucătoare. Cel mai probabil, rezultatul din prima etapă, CSM Ploieşti – HC Zalău 25-26, va fi anulat, iar Liga Naţională se va disputa în continuare în 13 echipe.

Etapa a doua a Ligii Naţionale a mai programat partidele: Dunărea Brăila – Unirea Slobozia 37-25 (miercuri, 14 septembrie), HC Zalău – CSM Bucureşti 17-31 (vineri, 16 septembrie), U Cluj – Măgura Cisnădie 31-31 (sâmbătă, 17 septembrie), Corona Braşov – Danubius Galaţi 30-23, SCM Craiova – CSM Bistriţa 22-25, Cetate Deva – HCM Râmnicu Vâlcea 21-33 (duminică, 18 septembrie). Patru echipe au punctaj maxim după primele două runde: CSM Bucureşti, Corona Braşov, Dunărea Brăila şi HCM Râmnicu Vâlcea, în timp ce Danubius Galaţi are deja -1 punct, după ce a folosit o jucătoare în stare de suspendare în partida cu CSM Bucureşti, omologată 10-0 pentru formaţia din Capitală.

Etapa viitoare, joi, 22 septembrie, CSM Roman va evolua, în deplasare, în compania campioanei CSM Bucureşti, de la ora 17.30, partidă transmisă de Digisport şi DolceSport.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0