Prima paginăNeamt

Martori aduși cu poliția, în procesul comisarilor finanțiști

Dimensiune text

Luni, 7 ianuarie, la Tribunalul Neamț a avut loc un nou termen în procesul celor trei comisari de la Garda Financiară acuzați de luare de mită. Pentru că nu s-au prezentat la proces, patru martori au primit mandat de aducere.

 

 

Fostul comisar șef Constantin Nistor (foto) și comisarii Gheorghe Enășoaie și Corneliu Antonie au apărut, din nou, în fața magistraților nemțeni, care au dorit să audieze mai mulți martori care au legătură cu procesul. Din cei opt martori au fost audiați doar patru, întrucât ceilalți nu s-au prezentat. Martorii audiați au declarat că atât ei, cât și comisarii sunt nevinovați. Pentru ceilalți patru martori absenți, instanța a dispus aducerea lor la proces cu mandat de aducere, un nou termen de audieri fiind fixat pe data de 21 ianuarie.

După arestarea celor trei comisari, în septembrie 2011, procesul în care sunt judecați pentru luare de mită pare a nu se mai termina, până acum având loc nu mai puțin de 16 termene, în care s-au vizionat și audiat casete video și audio, atât din momentul flagrantului, dar și din perioada iunie – august, când comisarii au intrat în vizorul procurorilor Direcției Naționale Anticorupție.

COMENTARII

WORDPRESS: 0