Prima paginăRoman

Mărţişor de la Cristi Prăjescu pentru romanvodişti

Dimensiune text

Candidatul romaşcan la finala Eurovisionului, Cristian Prăjescu, a susţinut vineri, 1 martie, un concert în faţa colegilor de la Colegiul Naţional „Roman-Vodă”.

 

 

Concertul a reprezentat un mărţişor oferit de Cristian colegilor care l-au susţinut şi l-au ajutat să ajungă în semifinală. Sala bibliotecii colegiului s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru toţi elevii dornici să-l aplaude pe Cristian.
„Indiferent de cum va decurge finala, pentru noi Cristi rămâne cel mai bun. Și cei de la Bucureşti trebuie să înţeleagă că noi am fost o echipă, cu inima la «Roman-Vodă»”, a spus, în deschiderea concertului, profesoara Mihaela Tanovici, care a răspuns, în acest fel, contracandidaţilor lui Cristian care s-au mirat de numărul mare de voturi strâns de un tânăr necunoscut în lumea muzicii.

Ca la orice concert cu pretenţii, „încălzirea” au făcut-o două interprete care nu s-au lansat încă în muzica mare: Andra Mărdărescu şi Alexandra Nichita, deocamdată eleve în clasa a IX-a. Spectacolul a fost continuat de Sebastian Tudor, deasemeni membru al „echipei Eurovision”. Cele trei melodii interpretate de Cristian Prăjescu au ridicat sala în picioare, colegii fredonând melodiile odată cu solistul. Și, tot ca la un concert cu pretenţii, solistul a dat, la final, autografe. „Jumătate din merit este al vostru. Aţi dovedit că un grup unit de elevi poate face mai mult decât o mare de fani. A fost minunat să cânt din nou pentru colegi şi mă bucur că am reuşit să vă fac să simţiţi muzica”, a spus Cristian Prăjescu.

Pe 9 martie, romaşcanul va cânta în finala Eurovision România, în urma căreia va fi desemnată melodia care va reprezenta ţara în întrecerea europeană din Suedia. Ca şi în semifinale, jumătate din punctajul final va fi acordat de un juriu format din specialişti, iar cealaltă jumătate va fi dată de voturile telespectatorilor.

 

[sam_ad id=”111″ codes=”true”]

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0