Prima paginăPolitica

Marius Neculai: „Clar, nu am fost opțiunea preferată de către romașcani”

Marius Neculai: „Clar, nu am fost opțiunea preferată de către romașcani”

Dimensiune text

 

Candidatul PSD la alegerile locale parțiale de duminică, 11 iunie, pentru funcția de primar al municipiului Roman, Marius Neculai, a obținut puțin peste o treime din voturile romașcanilor prezenți la urne.

„Am pierdut, trebuie să recunosc, trebuie să îl felicit pe Lucian pentru că a câștigat. Poate că nu am fost eu soluția. Clar, nu am fost opțiunea preferată de către romașcani. Vreau să îi urez succes noului primar și să le mulțumesc tuturor acelora care mi-au acordat votul și celor care mi-au fost alături în aceste zile. Îmi asum acest eșec. Sunt omul care am puterea să trec peste”, a declarat, aseară, Marius Neculai, pentru RomanTV.

Cu 6.314 voturi, reprezentând 35,14% din opțiunile romașcanilor, Marius Neculai a obținut, totuși, cel mai bun procent al PSD la alegerile pentru Primăria Roman din ultimii nouă ani. La alegerile locale de anul trecut, candidatul social-democraților, Gheorghe Oprea, a obținut 15,48% din opțiunile electorale (3.536 de voturi), în timp ce, în 2012, Leonard Vacaru a fost votat de 22,41% dintre cei care au mers la vot, adică de 6.185 de alegători. Marius Neculai a obținut un rezultat mai bun și decât candidatul PSD la alegerile locale din 2008, fostul primar Dan Ioan Cărpușor, care a obținut atunci 29,18% în turul I și 34,17% în turul al doilea. La acea vreme, cu un număr mai mare de romașcani înscriși în listele electorale, Dan Ioan Cărpușor a obținut, însă, mai multe voturi, 7.460 tur I, respectiv 8.700 tur II.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Nu ! Nu Marius ! Ai reusit sa ridici un imperiu de capitalism autentic fara nici o afacere cu ” statul” ! Sotia ta , asisderea , a muncit alaturi de tine si tot ce ati realizat a fost munca , minte , idei , inteligenta , cumpatare , seriozitate , disciplina economica . Multi romascani au dus salarii acasa la copiii lor Marius datorita tie ! Ai avut tot ce ti-ai dorit ! Ai fost un Dumnezeu ! De ce Marius te-ai amestecat in cocina PSD ? Ce scopuri ai avut ? Ce ti-a lipsit Mariuse ? Cum te simti Marius acum ? Au profitat de tine ! De munca si realizarile tale ! Marius tu chiar nu realizezi ca Lucian nu are ceea ce ai tu ? Tu nu ai pierdut decat bani din munca ta ! Evident ca esti mai bun ca Lucian ! Ce ai cautat la PSD ??? Mai omule ce naiba sa caute un capitalist veritabil in alianta cu PSD?

  • DA E GREU DE LUPTAT IMPOTRIVA MAFIOTILOR IMPOTRIVA BARBARILOR CU ZAMBETE GOALE IMPOTRIVA HOTILOR COCOTATI LA BUTOANE CARE SE CRED BURICI DE LUME