Prima paginăPolitica

Marius Neculai, candidatul PSD pentru Primăria Roman, și-a lansat programul electoral

Marius Neculai, candidatul PSD pentru Primăria Roman, și-a lansat programul electoral

Dimensiune text

 

Miercuri, 3 mai, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Roman la alegerile parțiale din 11 iunie, omul de afaceri Marius Neculai, și-a prezentat programul politic pentru campania electorală. La noul sediu de campanie, de pe strada Oituz, au fost prezenți președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, senatorul Dan Manoliu și deputatul Alexandru Rotaru, consilieri locali și județeni, precum și numeroși membri și susținători ai partidului.

 

„E un moment în care m-am decis să vă invit să fiți alături de mine, în care m-am decis să fac un apel și către romașcani și să-i rog să aibă încredere în mine.  Sper ca, prin ceea ce mi-am propus ca program de candidat în această campanie electorală, să pot să îmi exprim cele mai bune gânduri, să vin cu cele mai interesante proiecte. Sper să pot să impresionez și să câștig încrederea romașcanilor”, a afirmat Marius Neculai.

Campania electorală a candidatului PSD Roman se va desfășura sub sloganul „De la bine spre mai bine”: „Trebuie să recunosc că situația de la care plecăm nu este una pe care să o blamez, știu sigur că cei care au fost înaintea mea s-au străduit, au făcut eforturi, dar asta nu înseamnă că nu putem îndrăzni să credem că lucrurile pot fi făcute mai bine”. Proiectele prezentate de Marius Neculai pentru municipiul Roman includ o administrare mai eficientă a orașului, atragerea de fonduri guvernamentale și europene, atragerea de investitori, ridicarea nivelului de trai al romașcanilor, modernizarea infrastructurii sau realizarea de investiții cu impact în viitorul orașului.

„Romanul are nevoie de o nouă mentalitate și să devină un oraș european, iar pe mine, Marius, m-ai convins și mi-ai câștigat încrederea”, a afirmat deputatul Alexandru Rotaru. „Cred că este un program profesionist, în care se vede experiența politică și a omului de afaceri, dorința lui de a face mai bine pentru romașcani”, a afirmat senatorul Dan Manoliu.

„Cred că astăzi au câștigat romașcanii, pentru că te prezinți în fața lor cu un program extrem de bine gândit, realist. Eu te asigur că atât Consiliul Județean, pe care îl conduc, cât și Guvernul României, prin prim-ministru, prin ministerele de resort care vor finanța diferitele investiții ale tale, îți sunt alături. Îmi doresc ca, în următorii trei ani ai tăi de mandat, Romanul să renască din punct de vedere al investițiilor. Cred că împreună putem face, așa cum ai spus tu, «de la bine spre mai bine» pentru romașcani”, i s-a adresat candidatului PSD președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • ” De la bine spre mai bine ”
    Pentru mine ! Pentru voi …

    Chiar sunteti asa de boi ca sa mai votati cu noi ?

  • Fara PSD! Ca om, d-le Neculai sunteti extraordinar, dar v-ati afisat si ati intrat intr-un grup misterios de tip mafiot! Orice dar fara PSD!