Prima paginăSport

Marin, Agrigoroaei și Joldeș au avut evoluții bune la Trofeul Carpați

Dimensiune text

Trei jucătoare de la HCM Roman, Luciana Marin, Raluca Agrigoroaei și Roxana Joldeș, s-au aflat de vineri, 15 martie, și până duminică, 24 martie, în pregătire la lotul național de handbal feminin, senioare, la Craiova, stagiu încheiat cu jocurile din cadrul Trofeului Carpați, competiție la care au mai participat naționalele Spaniei și Germaniei. Naționala A a României a câștigat competiția.

 

 

Iată rezultatele înregistrate, în urma cărora naționala A a câștigat trofeul: România A – România B 35-25, Germania – Spania 27-23, România B – Spania 25-25, România A – Germania 24-24, România B – Germania 25-29, România A – Spania 30-23. Selecționerul Gheorghe Tadici a împărțit cele 30 de jucătoare convocate la lot, din care au lipsit jucătoarele de la Oltchim, în două echipe. Luciana Marin și Raluca Agrigoroaei au jucat la România A, iar Roxana Joldeș la România B.

Luciana este cea pe care Tadici a ținut-o cel mai mult în joc, pe postul de coordonator, iar Marin a dat satisfacție, demonstrând o formă bună, o capacitate ridicată de a-și pune în valoare colegele, dar și un pericol pentru poarta adversă. Ea a înscris de șase ori în meciul cu România B și de trei ori în cel cu Germania, dar și în cel final, cu Spania, și are șanse foarte mari de a fi reținută în lotul restrâns cu care România va aborda meciurile de baraj cu Slovacia, pentru calificarea la Campionatul Mondial. Raluca a fost și ea pe teren la toate meciurile, la fel ca și Roxana, fiecare dintre ele reușind să marcheze câte un gol în primele două partide.

COMENTARII

WORDPRESS: 0