HomeSanatateNeamt

Marieana Atomulesei este noul director al CAS Neamț

Joi, 1 octombrie, Marieana Atomulesei a fost numită în funcţia de director cu delegaţie al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Neamţ. Numirea a fost făcută de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), după ce miercuri, 30 septembrie, a demis, printr-un ordin, majoritatea preşedinţilor-directori ai caselor judeţene de asigurări de sănătate prin ţară, printre care şi pe juristul Radu Firăstrău, care se afla la conducerea CAS Neamţ. Demiterea s-a făcut în urma modificării a peste 50% din indicatorii de performanţă din contractul de management semnat de către aceşti directori.

Economist Marieana Atomulesei a ocupat, până acum, funcţia de director economic al instituţiei. Ea va conduce instituţia până la organizarea unui nou concurs. Funcţia de director economic îi revine, începând de joi, celei care ocupa următorul loc în organigramă, de şef serviciu la Direcţia Economică, Antoaneta Mihăeş.

Radu Firăstrău a fost preşedintele-director al CAS Neamţ în perioada noiembrie 2013 – septembrie 2015, iar funcţia a obţinut-o prin concurs.

Comentarii

WORDPRESS: 0