Prima paginăActualitateRoman

MARICEL BENCHEA ŞI-A DAT DEMISIA DIN CONSILIUL LOCAL ROMAN

MARICEL BENCHEA ŞI-A DAT DEMISIA DIN CONSILIUL LOCAL ROMAN

Dimensiune text

Consilierul PNL Maricel Benchea s-a retras din Consiliul Local Roman, după ce a fost ales local din echipa primarului Laurenţiu Leoreanu şi în mandatul legislativ trecut. Demisia a fost înaintată secretarului municipiului pe data de 29 ianuarie.

Maricel Benchea spune că rămâne membru PNL, dar, deocamdată, nu-şi doreşte o nouă nominalizare pe lista consilierilor PNL de la alegerile locale din vară. „Demisia am depus-o la finele lunii ianuarie. Am renunţat din motive personale. Nu am timpul necesar pentru a mă dedica şi activităţii de consilier local. Rămân membru al PNL. Deocamdată, nu îmi doresc să fiu din nou pe lista aleşilor locali pentru viitorul mandat legislativ”, a declarat Maricel Benchea.

Conform listei de candidaţi de la alegerile din 2012, când Maricel Benchea a fost nominalizat pe lista APEL (formată din PDL, UNPR şi PNȚCD), următorii supleanţi pe listă sunt doi profesori: Liliana Chelariu, fost director al Școlii „Calistat Hogaş” Roman, şi Adrian Bolea, antrenor de înot la Bazinul de Înot al municipiului. Vacantarea locului lui Maricel Benchea se va face în şedinţa de miercuri, 2 martie, a Consiliului Local, însă pe ordinea de zi nu există şi un proiect pentru nominalizarea altui candidat.

Echipa primarului Laurenţiu Leoreanu a tot suferit schimbări în ultima perioadă, prin demisiile depuse de Daniel Petrea şi Petrică Căpraru. În locul acestora, cei mai noi consilieri ce au preluat mandatul sunt George Bălan şi Cristian Toader.

La APEL, în tot acest mandat, au renunţat la funcţia de consilier local sau nu au dorit să facă parte din legislativul local: Daniel Petrea, Maricel Benchea, Cătălina-Elena Pălăncianu, Vasile Constantin Damaschin, Petrică Căpraru, Gabriel Cimpoeşu, Mihai Apăvăloaei şi Dan Zaharia.

La USL (PSD şi PNL), în tot acest mandat, au renunţat la funcţia de consilier local sau nu au dorit să facă parte din legislativul local: George Lazăr, Petru Gîndulescu, Eugen Păuleţ şi Vlad Ciurea.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0