Prima paginăSport

Marian Prăjescu a fost eliminat la naționalele de tenis

Dimensiune text

Romaşcanul a avut rezultat mai bun la dublu, probă în care s-a calificat în sferturi.

Romaşcanul Marian Prăjescu a încheiat prea repede, la simplu, întrecerile turneului final ale Campionatului Naţional individual de tenis de câmp, concurs rezervat categoriei 16 ani şi care se află în desfăşurare pe terenurile de la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti. Marian, fost la Clubul Atletic Roman, grupare sportivă la care a activat până în toamna trecută şi de la care s-a transferat la SCM Bacău, a pierdut, 4-6, 2-6, în primul tur de pe tabloul principal, în favoarea lui Vladislav Melnic (Daimon SC), sportiv care nu figura printre capii de serie.

Actualul său antrenor, Eugen Lupeş, spunea înainte de concurs, printre altele: „Sper să termine competiţia printre primii trei. În întâlnirile din ultimii doi ani cu cei mai bine clasaţi în ierarhia naţională la această grupă de vârstă i-a cam bătut pe toţi. Dacă va fi calm şi se va coordona bine mental, dacă va simţi jocul, nu vor fi probleme”. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, Marian fiind învins de un sportiv mai slab cotat decât el.

Prăjescu n-a încheiat întrecerile de la Campionatul Naţional. În cuplu cu Ioan Luca Vidan (Dinamo Bucureşti), Marian a trecut de primul tur, al optimilor de finală, din proba de dublu. Cei doi s-au calificat în sferturi după victoria, 6-1, 6-3, obţinută în disputa cu Florian Aldica (TC Fibec Câmpina) şi Alin Bădiţoiu (CSȘ Făgăraş). În meciul pentru calificarea în semifinale, lui Prăjescu şi lui Vidan le-au fost programaţi ca adversari Alexandru Tomescu (AS Politehnica Bucureşti) şi Bogdan Pavel (CS Universitatea Piteşti), favoriţii numărul 2 la câştigarea titlului naţional.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0