Prima paginăCultural

Manifestări dedicate poetului Mihai Eminescu, la Biblioteca „George Radu Melidon”

Manifestări dedicate poetului Mihai Eminescu, la Biblioteca „George Radu Melidon”

Dimensiune text

 

Miercuri, 15 ianuarie, de Ziua Culturii Naționale, Sala de Artă a Bibliotecii Municipale „George Radu Melidon” a fost gazda unui recital de muzică și poezie, eveniment organizat în parteneriat cu Trupa de Teatru Gong, coordonată de profesor Cătălina Bostan, și cu Liceul Teologic „Episcop Melchisedec” din Roman. Totodată, la împlinirea a 170 de ani de la naşterea poetului, prozatorului, dramaturgului și jurnalistului Mihai Eminescu, Biblioteca Municipală a organizat expoziții de carte la Sala de Lectură, la Secţia de împrumut carte pentru copii și Secţia de împrumut carte pentru adulţi.

„Reamintim utilizatorilor noştri că în colecţiile Bibliotecii Municipale «George Radu Melidon» se regăsesc peste 900 de volume de şi despre Eminescu. Seria de manifestări dedicate lui Mihai Eminescu continuă joi, 23 ianuarie, ora 17, când vă invităm la o Serata eminesciană – recital de muzică și poezie susținut de studenții Academiei de Muzică Gheorghe Dima Cluj-Napoca, Extensia Piatra Neamț, pregătiți muzical și artistic de conferențiar universitar doctor Gabriela Pepelea”, au transmis reprezentanții Bibliotecii Municipale „George Radu Melidon”.

Tot miercuri, în Sala „Nicolae Manolescu Strunga” a Primăriei municipiului Roman au avut loc manifestări dedicate Zilelor Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Roman.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0