Prima paginăTimp liber

Magia apelor – tabără de aventură

Magia apelor – tabără de aventură

Dimensiune text

 

În perioada 25-27 iulie, La Caiace, în zona Ponton Lacul Bâtca Doamnei, se organizează o tabără de aventură, unde copii pot lua parte la cursuri legate de sporturile pe apă. Lecțiile se vor ține de către instructori specializați, spun organizatorii.

„Unele dintre cele mai frumoase amintiri ale copilăriei sunt cele legate de taberele petrecute alături de colegi, prieteni sau parteneri de joacă. Pentru această vară vă propunem o tabără unică, desfăşurată sub forma unor cursuri dedicate copiilor cu vârsta între 8 şi 12 ani, copii care doresc să se familiarizeze cu sporturile pe apă şi să se bucure de o experienţǎ unică. Ce au câştigat copii la finalul acestei aventuri? Activitatea fizică, creșterea încrederii în sine, dezvoltarea anumitor abilități, socializarea sau conectarea cu natura”, spun organizatorii.

Cei mici pot învăța tehnici de intrare/ieşire din caiac de pe mal şi din apă, tehnici de vâslire, oprire şi ocolire a obstacolelor sau tehnica de navigare în caiac de agrement (alături de un instructor certificate EURO PADDLE PASS). Echipamentul oferit de organizatori constă în: caiace de agrement, vâsle, veste de salvare, echipament necesar demonstraţiilor.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0