Prima paginăActualitateRoman

Madera Residence – un nou cartier rezidenţial în Roman

Dimensiune text

Romanul va avea un nou cartier rezidenţial, care se ridică lângă supermarketul Lidl, pe strada Mihai Viteazu şi care se va numi „Madera Residence”.

cartier 2Săptămâna trecută, primarul municipiului Roman, Laurenţiu Dan Leoreanu, a avut o întâlnire cu cei care lucrează la acest cartierul rezidenţial. „Din ce mi-au spus investitorii, am înţeles că, probabil, se vor scoate la vânzare, în scurt timp, primele locuinţe. Cartierul este format din case care au câte două locuinţe cuplate. Constructorul, care este un investitor italian, ne-a rugat să acceptăm ca acest cartier rezidenţial să se numească Madera, după numele mamei sale. Sigur că nu avem nimic împotrivă. Într-o zonă în care este investiţie privată, nu avem de ce să facem obiecţii. Din contră, este de lăudat această iniţiativă, deoarece se ştie că părinţii rămân mereu în sufletul şi inima copiilor lor”, susţine primarul Leoreanu.

Potrivit constructorilor, acest cartier reprezintă o combinaţie între conceptul de zonă privată, retrasă de aglomerarea cotidiană şi, în acelaşi timp, apropiată de toate obiectivele de interes. Proiectul final va cuprinde un ansamblu de 28 de case (parter plus etaj), cu parcări, terase, parc de joacă pentru copii, spaţii verzi, cu finisaje şi dotări de cea mai bună calitate.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • lol 7 ani

    Eu nu cred ca asta e italian. Numele mic, Madera, mai treaca-mearga, sa zicem ca e italian, dar numele de familie e englezesc. Cum, nu o cheama „doamna Residence”? Dar atunci come se dice?