Home

Mădălin Popa se pregătește cu Ceahlăul

Mădălin Popa, căpitanul echipei SCM Petrotub Roman, se află în fața unei noi provocări, avînd șansa de a fi cooptat în lotul echipei de Liga I Ceahlăul Piatra Neamț, dacă va trece testele la gruparea amintită.

 

El a făcut deja cîteva antrenamente la Piatra Neamț și va plecat în cantonamentul din Italia, la sfîrșitul acestei săptămîni. Jucătorul a fost cerut de antrenorul Costel Enache, care îl cunoaște foarte bine, de cînd era șeful băncii tehnice romașcane, pînă în urmă cu un an, cînd a făcut pasul la Liga I. Mădălin Popa, jucător în vîrstă de 28 de ani, poate fi soluția căutată de Enache pentru acoperirea postului de mijlocaș central, ofensiv, avînd în vedere experiența și valoarea fotbalistului care, la SCM Petrotub Roman, a jucat și ca atacant. Mădălin Popa a mai fost testat în două rînduri de cei de la Ceahlăul, însă, atunci, concurența a fost mai mare pe post, astfel ca șansele ca romașcanul să joace din retur la echipa de Liga I sînt mai mari decît în trecut.

Reamintim că un alt fotbalist de la SCM Petrotub, fundașul stînga Constantin Drugă, se pregătește în această perioadă tot la Ceahlăul.

Comentarii

WORDPRESS: 0