Prima paginăSport

„Luptăm, luptăm, luptăm!”

Dimensiune text

Echipa de cadete a Clubului Atletic Roman, coordonată de antrenorul emerit Dumitru Artene, merge la Odorheiu Secuiesc pentru a obţine un nou titlu de campioană naţională.

Finalele pe echipe ale cadeţilor la lupte libere din acest an, 2013, cu Clubul Atletic Roman în postura de campioană, se vor desfăşura la Odorheiu Secuiesc, în zilele 15 şi 16 noiembrie. În etapa din octombrie, premergătoare a turneului final, echipa antrenorului emerit Dumitru Artene, formată doar din opt sportive, a încheiat pe locul secund concursul de la Călăraşi. La turneul final nu vor conta rezultatele înregistrate în etapele anterioare. Echipele calificate la turneul final sunt cele care vor lupta pentru titlul naţional.

Clubul Atletic Roman va fi prezent la ediţia 2013 cu o echipă formată din: Adelina Vasiliu (categoria 38 kilograme), Irina Cimpoieşu (categoria 40 kilograme), Ancuţa Condurat (categoria 43 kilograme), Magdalena Caia (categoria 46 kilograme), Diana Bârsan (categoria 49 kilograme), Ionela Condurat (categoria 52 kilograme), Denisa Bolocel (categoria 56 kilograme), Elena Țocu (categoria 60 kilograme), Ana Maria Miron (categoria 65 kilograme) şi Maria Stratulat (categoria 70 kilograme).

„Suntem campioni naţionali în ultimii doi ani. Bineînţeles, vom merge şi la Odorheiu Secuiesc, cu gândul de a lua medalie. Niciodată nu se ştie. Luptăm, luptăm, luptăm! Cu echipa pe care o avem, de aur ar trebui să fie medalia. Am reuşit să urcăm pe prima treaptă în 2011 şi 2012. Și în 2014, cu actualul lot, am fi îndreptăţiţi a pretinde clasarea pe locul I”, a spus Dumitru Artene.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0