Ludovic Orban și-a prezentat în Neamț moțiunea pentru conducerea PNL

HomePolitica

Ludovic Orban și-a prezentat în Neamț moțiunea pentru conducerea PNL

Marți, 30 mai, Ludovic Orban, prim vicepreședinte al partidului și candidat pentru funcția de președinte al PNL, s-a aflat marți în județul Neamț. La Roman, s-a întâlnit cu cetățenii, cu membri ai organizației locale și conducerea acesteia, apoi, la sediul partidului, a susținut o conferință de presă alături de deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, Laurențiu Leoreanu, președintele PNL Roman, senatorul Eugen Țapu, și de candidatul formațiunii pentru alegerile din 11 iunie pentru Primăria Roman, primarul Lucian Micu.

„Moțiunea mea presupune o identitate clară de dreapta, liberal conservatoare, un leadership corect, care să asigure cu adevărat reprezentarea valorilor din partid, democrație în partid și șanse de carieră pentru fiecare membru merituos, dar și o foarte bună organizare în vederea viitoarelor alegeri de la nivel central”, a afirmat Ludovic Orban.

După amiază, la Piatra Neamț, în sala de conferințe a Hotelului Ceahlău, de la ora 17, Ludovic Orban și-a prezenta moțiunea pentru conducerea PNL, intitulată „PNL – Forța Dreptei”. Viitorul președinte al PNL va fi ales de către 5.000 de delegați la congresul din 17 iunie, care va avea loc la Romexpo în București, candidați fiind Ludovic Orban, Cristian Bușoi și Viorel Cataramă.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1