Prima paginăPolitica

Ludovic Orban „descinde” la PNL Neamț, pentru restabilirea armoniei

Ludovic Orban „descinde” la PNL Neamț, pentru restabilirea armoniei

Dimensiune text

 

 

După ce, săptămâna trecută, Biroul judeţean PNL Neamţ a decis dizolvarea Biroului local Piatra Neamţ, condus de primarul Viorel Chitic, președintele PNL, Ludovic Orban, spune că Biroul Executiv al partidului a cerut să se revină asupra acestei decizii. Mai mult, o comisie din care va face parte şi Cătălin Moroşanu, numit secretar general pe regiunea Moldova Nord-Est, va face o analiză a stării organizaţiei.

„Am solicitat să revină asupra deciziei şi, de asemenea, am desemnat o echipă condusă de secretarul general al partidului să facă o analiză a stării organizaţiei şi să ne prezinte un raport care să stea la baza unei eventuale decizii”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, după reuniunea de luni, 19 martie, a Biroului Executiv al PNL.

Președintele liberalilor a declarat că s-a „trezit” cu decizia de dizolvare a BPL Piatra Neamț înainte de a se purta o discuție la nivelul județului, cu toți membrii de decizie, și a lăsat de înțeles că raportul ce se va efectua va putea veni chiar cu o rezoluție de dizolvare a biroului județean al PNL: „Este necesar un raport pentru a putea să luăm o decizie care într-un fel să restabilească armonia în sânul organizaţiei şi să crească performanţa PNL Neamţ. (…)Nu exclud şi varianta ca în raport să se propună dizolvarea biroului judeţean. Recunosc că eu am reproşat faptul că am primit o delegaţie a Biroului judeţean şi a rămas stabilit că mă duc eu ca preşedinte al PNL să purtăm o discuţie în Neamţ şi m-am trezit cu decizia luată, fără să mi se comunice intenţia de a da această decizie”.

De altfel, și la Congresul PNL de pe 11 martie, Ludovic Orban a tras un semnal de alarmă liberalilor că nu acceptă dizolvarea unor birouri, făcând referire directă la situația din Neamț.

În urma declarațiilor făcute luni, și Biroul executiv PNL Neamț a venit cu un punct de vedere. Nonșalant: „Până la decizia finală și la prezentarea concluziei de către echipa desemnată de conducerea centrală a PNL nu vom face alte comentarii”. Declarația nu este semnată de președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc, ci de: prim – vicepreședinte PNL Neamț George Lazăr, vicepreședinte PNL Neamț Constantin Teodorescu și secretar general adjunct PNL Neamț Daniel Vasiliu.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Ramona 3 ani

    Este foarte important ca P.N.L.-ul să fie unit și să se pregătească de guvernare. Ciuma roșie a dereglat economia și încercă subjugarea Justiției.