Prima paginăActualitateRoman

Lucrări de mântuială la blocul „cu bulină”

Dimensiune text

Proprietarii care au apartamente în fostul bloc „cu bulină” susţin că lucrările au fost făcute de mântuială, dovadă fiind faptul că la etajul al patrulea al uneia dintre cele trei scări deja plouă în locuinţă.

În cadrul întâlnirii pe care reprezentanţii administraţiei locale au avut-o cu proprietarii sau moştenitorii apartamentelor din blocul „cu bulină”, oamenii s-au plâns şi de calitatea altor lucrări, cum ar fi tâmplăria de tip termopan. „Uşa de termopan stă închisă doar cu cărămida, iar geamurile au fost făcute de două firme şi doar unele au toate elementele anti-picurare şi anti-vânt”, a spus unul dintre proprietarii din blocul „cu bulină”. Alte probleme semnalate au fost lipsa antenei paratrăsnet, înfundarea hornurilor de evacuare a gazelor arse şi calitatea finisajelor. „Unele lucrări au fost făcute acum şapte – opt ani şi s-au degradat, au trebuit refăcute. În ceea ce priveşte lucrările de la acest bloc, eu pot confirma cantităţile şi preţurile unitare, dar nu pot băga mâna în foc asupra calităţii manoperei”, a declarat Felician Ioniţă, directorul tehnic al Primăriei municipiului Roman.

Acesta le-a explicat proprietarilor că, în procesul verbal de predare a locuinţei, va fi precizat că probele la instalaţii nu vor fi realizate. Apartamentele nu au, la acest moment, centrală termică, contor pentru energia electrică şi pentru gazele naturale şi nici apometre, montarea acestora urmând a fi realizată de locatari. În schimb, toate instalaţiile au fost realizate în cadrul proiectului.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • florin 8 ani

    Bine ca s-au „bagat” bani in repararea blocului ,cit pentru constructia unuia nou ! Halal „specialisti” a avut Primaria la receptia lucrarilor ! Si cine va plati pentru asta ? Ghici, ghicitoarea mea !!

  • treaba pur romaneasca ce sa ne mai miram iar, cat despre cate materiale sau dat (ciment,adezivi etc.),pe o sticla de bautura sau cativa firfirei ca ,doar seful nu stie cat material consumam noi si atunci de unde sa iasa o lucrare rezistenta si de buna calitate