Prima paginăPolitica

Lucian Pelepco renunță la Consiliul Județean pentru Roman Value Centre

Lucian Pelepco renunță la Consiliul Județean pentru Roman Value Centre

Dimensiune text

 

 

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Neamț de miercuri, 30 ianuarie, se află un proiect de hotărâre privind încetarea de drept, ca urmare a demisiei, a mandatului de consilier județean al lui Lucian Pelepco. „La data de 1 ianuarie 2019, domnul Lucian-Florin Pelepco, consilier județean al cărui mandat a fost validat prin Hotărârea Consiliului Județean Neamț nr. 136/2016, a demisionat din calitatea de ales local, demisie care a fost înregistrată cu nr. 66 în data de 3 ianuarie 2019”, precizează expunerea de motive a hotărârii de Consiliu Județean ce va fi dezbătută în ședința de miercuri.

În vârstă de 38 de ani, liberalul romașcan Lucian Pelepco și-a motivat demisia pentru Ziarul de Roman prin faptul că dorește să se dedice noii cariere profesionale, cea de director al noului centru comercial Roman Value Centre, deschis la începutul lunii noiembrie. Lucian Pelepco nu a exclus ca, în viitor, să revină pe prima scenă politică.

Următorul supleant pe listele depuse de PNL pentru Consiliul Județean la alegerile locale din 2016 este Ana Chele, din Săvinești.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0