Prima paginăActualitateNeamt

Lucian Pascariu intră în Consiliul Judeţean

Dimensiune text

Omul de afaceri romașcan Lucian Pascariu, membru al PDL, va depune jurământul de consilier judeţean în şedinţa ordinară de miercuri, 12 februarie.

Lucian Pascariu va fi al optulea reprezentant al municipiului Roman în plenul Consiliului Judeţean Neamţ, după preşedintele Culiţă Tărâţă, vicepreşedintele Dan Manoliu şi consilierii Alin Antochi, Dionisie Dumitraşcu, Gabriel Farcaş, Aurelian Jora şi Bogdan Onu. Lucian Pascariu îl va înlocui pe democrat-liberalul Gheorghe Vasiloiu, declarat incompatibil de Prefectura Neamţ. „Îmi doresc să fac echipă bună cu toţi consilierii, nu doar cu cei din cadrul PDL. Voi fi, în primul rând, de partea Romanului şi de partea cetăţenilor, dincolo de simpatiile politice”, a afirmat Lucian Pascariu.

Noul consilier judeţean este director la SC Remat SA Iaşi şi a fost, în perioada 2008 – 2012, consilier local în cadrul Consiliului Local Roman. În 2008, după inundaţiile care au afectat şi municipiul Roman, Pascariu a fost unul dintre consilierii locali care au donat indemnizaţiile din două luni de activitate pentru ajutorarea oamenilor afectaţi de ape. Lucian Pascariu a fost şi membru în Agenţia Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Neamţ.

Tot în şedinţa de miercuri, 12 februarie, medicul Sorin Ciobanu va deveni consilier judeţean UNPR în locul regretatului Ioan Spiridonescu, care a decedat în noaptea de 2 spre 3 februarie.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0