Lucian Pascariu a renunţat la Consiliul Local pentru Municipal Locato Serv

HomePolitica

Lucian Pascariu a renunţat la Consiliul Local pentru Municipal Locato Serv

 

Lucian Pascariu, ales consilier local pe listele PNL la alegerile din vara trecută, a lăsat fotoliul de consilier pentru funcţia de director adjunct la Municipal Locato Serv.

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Roman ce va avea loc vineri, 28 aprilie, se află un proiect de hotărâre privind constatarea încetării mandatului de consilier local al lui Lucian Ioan Pascariu. Acesta și-a depus demisia din executivul local la finalul lunii martie. „Dumnealui ocupă în momentul de față o funcție de conducere în cadrul societății Municipal Locato (n.r. – societate aflată în subordinea Consiliului Local), drept care s-a considerat a fi incompatibil cu calitatea de consilier local”, a explicat primarul Lucian Micu motivul care a dus la demisia lui Lucian Pascariu.

Lucian Pascariu a obținut pentru a doua oară un loc de consilier local, din partea PNL, după ce mai îndeplinise această funcție în perioada 2008 – 2012, ales pe listele PDL. Între 2014 și 2016, Lucian Pascariu a fost consilier județean PDL, înlocuindu-l la acea vreme pe Gheorghe Vasiloiu, declarat incompatibil.

Locul lui Lucian Pascariu în Consiliul Local Roman va fi luat de inginerul Nicolae Bogdan Curcudel, coordonatorul Zonei Est a Companiei Județene Apa Serv, acesta fiind următorul supleant din lista PNL la alegerile locale de anul trecut.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1