Prima paginăSport

LPS Roman, repartizată în grupa B la junioare II

Dimensiune text

Federația Română de Handbal a stabilit programul de disputare a campionatului junioarelor II, unul care va fi structurat pe turnee organizate de fiecare dintre echipele din cele zece serii.

 

Echipa Liceului cu Program Sportiv Roman, de a cărei pregătire se ocupă Ioan Holban, face parte din seria B, alături de alte cinci formații: HC Buhuși, LPS Piatra Neamț, CSȘ Bacău, LPS „Iolanda Balaș” Buzău, CSȘ Tîrgu Neamț.
Lotul LPS Roman, din care fac parte 18 jucătoare, a început pregătirile la începutul lunii trecute. Trei dintre jucătoarele componente ale echipei romașcane în sezonul trecut, ocupantă al locului al treilea la turneul semifinal, au promovat la grupa superioară de vîrstă, junioare I. Au drept de joc, la junioare II, sportive născute în 1996 și 1997 sau mai tinere.

Primul turneu al sezonului va fi organizat de HC Buhuși în perioada 28-30 septembrie. LPS Roman va organiza cel de al treilea turneu, între 7 și 9 decembrie. Primele două echipe clasate în fiecare serie se vor califica la turneele semifinale, structurate pe patru grupe. Altfel, spre deosebire de sezonul precedent, echipele organizatoare ale turneelor din grupe vor suporta integral cheltuielile pentru oficiali, transport, masă cazare și baremuri de joc.

Fiecare dintre turneele din seria B se va desfășura după următorul program:
Etapa 1: Buhuși – Tîrgu Neamț, Piatra Neamț – Roman, Bacău – Buzău.
Etapa 2: Buhuși – Piatra Neamț, Roman – Bacău, Tîrgu Neamț – Buzău.
Etapa 3: Bacău – Buhuși, Piatra Neamț – Tîrgu Neamț, Buzău – Roman.
Etapa 4: Piatra Neamț – Bacău, Buhuși – Buzău, Tîrgu Neamț – Roman.
Etapa 5: Buzău – Piatra Neamț, Bacău – Tîrgu Neamț, Roman – Buhuși.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0